SBK Tävling nytt

En obligatorisk kryssruta som måste fyllas i, vid anmälan till tävling. Oavsett vilken typ av prov/tävling/beskrivning anmälan avser, måste denna ruta kryssas i innan anmälan kan slutföras. Detta för att tydliggöra att den tävlande känner till de regler som gäller.

Checkrutan visas när man ska betala sin anmälan och betalningsalternativen visas inte förrän man kryssat i rutan med texten ”Jag har tagit del av gällande regler och anvisningar”. Se bild nedan.

Alla regler finner man på SBK hemsida: http://www.brukshundklubben.se/tavling-utstallning/

Klicka in på respektive sport/test och sedan på Tävling & regler, så finner man regler och anvisningar för den sporten/testet oftast i högerspalten.

Rallyträning måndagar kl 18.00

Sommaruppehåll för skotträningen from 18.7 tom 8.8. Vi skjuter som vanligt torsdag den 15/8 kl 18.30.

Skyddsgruppen har träning med skott på söndagar kl 11.00 förutom dagarna 2 juni och 29.9.
Vi turas om, och hjälps åt att skjuta för varandra.