Tävlingsförargruppen

Under 2019 har vi planerat 5 tävlingsträningstillfällen. 27 april, 22 maj, 12 juni, 28 augusti och 22 september. Ni är välkomna att anmäla er till disciplinerna lydnad (startklass, lydnadsklasserna 1, 2 och 3) samt brukslydnad (appell, lägre, högre och elit). Anmälningsformulär tävlingsträning>>.

Klubbmästerskap arrangerar vi i Bruks spår och sök den 31 mars. Dagen börjar med specialmomenten i skogen. Därefter kör vi till klubben för lydnad samt budföring. Sista anmälningsdag 10 mars! Anmälningsformulär KM>>

Klubbmästerskap i lydnad kommer att arrangeras som en kvällstävling vid månadsskiftet juni-juli. Datum ännu inte fastställt.

Tävlingsträning och klubbmästerskap är till för dig och din hund som vill prova på att tävla och för dig som tävlar men ska upp en klass och vill prova på detta i lugnare miljö. Alla ska våga!

Klubbmästerskapen kommer att vara öppna för publik! Kom gärna och titta, även om du inte själv känner dig tävlingsmogen med din hund!

Håll ögonen öppna på hemsidan! Vi kommer uppdatera er om sista anmälningsdag och tävlingsdatum för tävlingsträningarna! Hoppas ni är många som vill komma igång med tävlande i år!

Tävlingsförargruppen består av: Eva Andersson (sk), Åse-Lotte Melin, Inger Hörnfeldt, Margareta Wertsberg och Torsten Eriksson.

Vad händer?

Skyddsgruppen har träning med skott på söndagar kl 11.00.
Vi turas om, och hjälps åt att skjuta för varandra.