Försäljare till årets utställning

söndagen den 15:e september anordnar vi inofficiell utställning för alla raser. På vår utställning är det möjligt att boka försäljningsplats men på grund av utställningens storlek är möjligheten för försäljare av samma genré begränsad så det är "först till kvarn" som gäller.

För att gynna klubbens medlemmar med egna verksamheter gå vi i ett första steg nu ut endast till våra medlemmar med en förfrågan om någon önskar försäljningsplats. Den som önskar detta hör av sig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast sista mars. Från och med 1 april kommer även icke medlemmar kunna boka plats om plats finnes över.

Vad händer?

Skyddsgruppen har träning med skott på söndagar kl 11.00.
Vi turas om, och hjälps åt att skjuta för varandra.