Klubbmästerskap Bruks

spår och sök Sjöbo Brukshundklubb 2020

söndagen den 20 september 2020 kl. 8.30

Klubbens medlemmar inbjudes till klubbmästerskap i bruksgrenarna spår och sök

Tävlingen kommer att genomföras med specialarbetet på Björkafältet och lydnaden på klubbens appellplan.

Anmälan görs på klubbens anmälningsformuläret senast den 11 september.

Dagen kommer att starta med genomgång av upplägget för tävlingen. Vaccinationsintyg och medlemskort ska uppvisas. Betalning av anmälningsavgiften ska göras.

Alla klasser kommer att vänta in varandra. Resultat kommer att delges alla efter samtliga klasser tävlat färdigt.

Prisutdelning sker på årsmötet!

Mer information kommer till alla tävlande via PM. Detta skickas efter sista anmälningsdag till era mailadresser.

Startnummer är enligt deltagarlistan som medföljer PM.

Finns det medlemmar som gärna vill hjälpa till under dagen, som figuranter i söket, skrivare till domaren, spårläggare, spårmottager, mottagare i budföringen, protokollhämtare…..så välkomnas detta. Var vänlig kontakta Eva Andersson (ansvarig tävlingsförargruppen) Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Klubbmästerskapet kommer att vara för ALLA medlemmar som tränar och tävlar spår och sök. Har du en hund utan stamtavla är du välkommen vid KM.

Du tävlar i den klass som du tränar resp tävlar officiellt i. Barn med hund tävlar i den klass de tränar. Omplaceringshund/övertagen vuxen hund tävlar i första hand i den klass hunden meriterats, men undantag kan göras i speciella fall, kontakta tävlingsförargruppen

Klubben bjuder alla deltagare på grillad korv med bröd, kaffe och dricka efter tävlingens slut!

Kontakt Eva Andersson, tel. 0702-45 62 50 (ansvarig tävlingsförargruppen)

VÄLKOMNA!

Specialsöksträningen flyttad till lördagar kl 13.00.

Organiserad Rallyträning är tills vidare inställd.

Söndagar kl.16.00 tränar vi platsliggning/budföring med skott. Vill man vara med så är man på plats kl. 16.00. Efter kl.17.00 är det åter fri träning.