Arkiverade artiklar

• Klubbmästare lydnad 2019

Grattis till våra två nya klubbmästare i lydnad Sanna Wendel med Lee Loo och i Startklass Malin Andersson.med Nutte.

• Regelrevidering 2022

Du som är, eller planerar att bli, aktiv inom bruks och /eller lydnadslydnad.

Onsdag den 10 juli kl 19.00 är du välkommen till klubben för att diskutera remissförslagen till regelrevidering 2022. Läs igenom förslagen (länk finner du nedan) och fundera över vad du tycker om dem. Har du inte möjlighet att närvara, så mejla dina åsikter och funderingar till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Vi bjuder på fika

Varmt välkommen

Tävlingsgruppen/Margareta Wertsberg

Länkar till Brukshundklubben

Remissvar Lydnadsklass>>

Regelrevidering Bruks>>

• Inofficiell tävling i specialsök

Välkomna på

Inofficiell tävling i specialsök, klass 1

Söndagen den 7/7 2019
    hos oss på Sjöbo BK
    Momenten blir terrängsök och sök i byggnad.
    Doften är RÖD KONG J

• Klubbmästare 2019

GRATTIS!

Till våra två nya klubbmästare i bruks
    Sara Eronn Appellklass med Ailo
    Åse-Lotte Melin Bruksklass med Pax

• Appelltävlingen

En fin dag att ha tävling på var det helt klart, vackert väder och 8 uppflyttade, grattis alla.

• Tävlingsförargruppen

Under 2019 har vi planerat 5 tävlingsträningstillfällen. 27 april, 22 maj, 12 juni, 28 augusti och 22 september. Ni är välkomna att anmäla er till disciplinerna lydnad (startklass, lydnadsklasserna 1, 2 och 3) samt brukslydnad (appell, lägre, högre och elit). Anmälningsformulär tävlingsträning>>.

• 2018 års Klubbmästare

i Bruks- och lydnadsklass

Grattis allihop!
  • 100 årsjubileet

Sjöbo BK kommer fira

SBK:s 100 ÅRSJUBILEUM

onsdag den 30 maj

19:00 Samling och välkommen!
    19.30 tårta till alla medlemmar och hundintresserade
    19.55 webbsänt tal från förbundsordförande
    20.00 hela Sverige hurrar

• RallyKM

Grattis nya klubbmästare i Rallylydnad 2017

Nybörjarklass: Amanda Benterfalk och Qui
    Fortsättingsklass: Eva Hall och Baron
    Avanceradklass: Inger von Gegerfelt och Flipper
    Mästarklass: Anneli Carlsson och Rakelz

• SBK Tävling nytt

En obligatorisk kryssruta som måste fyllas i, vid anmälan till tävling. Oavsett vilken typ av prov/tävling/beskrivning anmälan avser, måste denna ruta kryssas i innan anmälan kan slutföras. Detta för att tydliggöra att den tävlande känner till de regler som gäller.

• Ruby Rydén

Har på morgonen den 13 september lämnat oss efter en tids sjukdom. Ruby född i Norrland och med etapper närmat sig Skåne och Skåne Tranås. Ruby var uppfödare av rottweiler, domare för bruks och lydnadsklasserna samt engarerad i patrullhund. Hon var även mentalbeskrivare i många år. För klubben var hon ovärderlig bl a som sammankallande i Tävlingsgruppen.

En god vän och klubbkamrat som vi kommer att sakna har lämnat oss

• Swish

Klubben har numera Swish vilket gör att du kan betala i köket utan kontanter.

• Sjöbo Brukshundklubb fyller 60 år

Einar inviger handikappanpassningen

Sjöbo Brukshundklubb fyller 60 i år och detta firade vi den 30 september!
    Först med en invigning och "öppet hus dag" med roliga aktiviteter 11-15.

Mellan kl 11-15 hade v invigning av vår fina handikappanpassning av klubbstugan samt öppet hus med en massa roliga aktiviteter.

Kl 18.00 samlades vi åter för en härlig kväll i goda vänners lag.
    Vi startade med mingel och välkomstdrink! Sen bjöds på helstekt gris med tillbehör.

Bilden är från invigningen av handikappanpassningen, fler bilder hittar du här>>

• Ny logotype

Nya Sjbologgan

Sjöbo Bk byter också till den nya. Den gamla kommer att finnas kvar ett tag till eftersom den gamla fasas ut vartefter det görs nytt material.

Varianter finns här>>

• Regelrevidering

Nu finns nya regelböcker att köpa på klubben, för Bruks, Lydnad utom klass 3 och Rally

Bruks kostar 65:-, Lydnad och Rally 55:-

Regler för Lydnadsklass 3 finns än så länge bara på brukshundklubben.se

• E-postadresser

Kallelser skickas numera bara till din e-postadress, de tas från SBK Medlem Online. Det innebär att när du ändrar din e-postadress måste du också ändra under Mina Sidor på Brukshundklubben.se.

• Internet & telefon

Vi har fått en ny internetlinje via mobilt bredband, däremot kommer vi inte ha någon telefon till klubbstugan. För att nå klubbens funktionärer använd länkarna till "Styrelsen" resp Grupper" eller under "Kontakta oss".