Aktuella kurser

Nya kurser presenteras på den här sidan vartefter de blir planerade.
Samtliga kurser anordnas i samarbete med Studiefrämjandet.
Tänk på att våra kurser blir snabbt fulltecknade, vänta inte med att anmäla dig!

OBS! När du anmäler dig till kurs så får du svar både direkt på skärmen och e-posten. Har du inte fått det så har du inte fyllt i formuläret rätt/fullständigt kolla också spamfiltret. Då måste du göra om anmälan om du inte fått något svar! Viktigt att din e-postadress är rätt ifylld!

Kursinnehåll>>

Allmänlydnadskurs

med start torsdagen den 17 januari 2019 kl 18:30
På Vasens hundcenter utanför Sjöbo
Kursen är på 8 gånger, 7 torsdagar inomhus och avslutning en lördag utomhus på klubben
Max antal 8 st.
Kostnad 1050kr + ev. medlemskap
Instruktörer Boel Lassing och Malin Rosen

Anmälningsformulär>>

Övriga kurser

OBS! Det går bara att anmäla sig till de kurser som är utlagda här. Vi kan inte ta emot förhandsanmälan till kurser som inte är annonserade, använd kursbevakningen.
Vartefter nya kurser startar kommer de ut här ovan. De flesta kurserna börjar på våren och hösten.
Har du frågor om kurser skicka in din fråga till Hundägarutbildningsgruppen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kursbevakning

Vill du ha reda på när en kurs startar? Vi bevakar och skickar dig e-post när en kurs kommer ut på denna sida.

OBS! Enbart bevakning ingen anmälan. Om kursen finns här ovan anmäl dig där. Till kurserna ovan har det redan gått ut mail till de som anmält sig till kursbevakning. Du behöver inte anmäla dig på bägge ställena.

Intressebevakning övriga kurser hittar du uppe till höger.

Kursavgifter

Kursavgifterna varierar med antal gånger och innehåll.

Medlemskap

För att få gå kurs krävs medlemskap. Medlemsavgiften kan betalas samtidigt med kursen.

Vill du veta mer om medlemskap och avgifter så hittar du det här>

Kursinfo

Markera den kurs som du är intresserad av, fyll i din e-postadress och ditt namn. Är du intresserad av fler kurser gör du en ny anmälan. Du får ett mail som du måste bekräfta. Ser du inget titta i din spammapp. När en kurs blir aktuell får du e-post med länk så du kan se om kursen passar dig och anmäla dig. Klicka i rutan under ditt namn för att godkänna prenumerationen.
Antispam
Vi har lagt in spamskydd. Fyll i bokstäverna.