Aktuella kurser

Nya kurser presenteras på den här sidan vartefter de blir planerade.
Samtliga kurser anordnas i samarbete med Studiefrämjandet.
Tänk på att våra kurser blir snabbt fulltecknade, vänta inte med att anmäla dig!

OBS! När du anmäler dig till kurs så får du svar både direkt på skärmen och e-posten. Har du inte fått det så har du inte fyllt i formuläret rätt/fullständigt kolla också spamfiltret. Då måste du göra om anmälan om du inte fått något svar! Viktigt att din e-postadress är rätt ifylld!

Kursinnehåll>>

Jaktapporteringskurs

Kursen vänder sig till dig som vill starta wt (workingtest). Kursen är lagd till varannan vecka för att deltagarna ska hinna träna hemma. Inga förkunskaper krävs.

4 tillfälle med start den 23/3-2019 därefter 6/4, 20/4 och 4/5 mellan kl 10-12.
Max 8 deltagare.
Pris 1000kr + medlemsavgift
Instruktörer: Boel Lassing och Staffan Birkegård

Valpkurs

Start fredag den 22 mars kl 14.00-16.15
6 ggr på fredagar
Max 8 deltagare

Instruktör: Lena Mårtensson
Pris: 900kr

Rallylydnadskurs Nybörjare 2019

Start v. 14 den 2 April, 6 tillfällen
Tisdagar 18:30-20:45, ej den 30 april och den 14 maj.
Innehåll; Skyltar för nybörjarklass och förberedelse till tävling

Max 6 deltagare, minst 4 för att kursen ska dra igång

Krav:  Ett gott humör och att hunden ska kunna gå fint i koppel och vara snäll mot andra hundar.
Instruktör: Sandra Nilsson

Pris: 900kr

Övriga kurser

OBS! Det går bara att anmäla sig till de kurser som är utlagda här. Vi kan inte ta emot förhandsanmälan till kurser som inte är annonserade, använd kursbevakningen.
Vartefter nya kurser startar kommer de ut här ovan. De flesta kurserna börjar på våren och hösten.
Har du frågor om kurser skicka in din fråga till Hundägarutbildningsgruppen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kursbevakning

Vill du ha reda på när en kurs startar? Vi bevakar och skickar dig e-post när en kurs kommer ut på denna sida.

OBS! Enbart bevakning ingen anmälan. Om kursen finns här ovan anmäl dig där. Till kurserna ovan har det redan gått ut mail till de som anmält sig till kursbevakning. Du behöver inte anmäla dig på bägge ställena.

Intressebevakning övriga kurser hittar du uppe till höger.

Kursavgifter

Kursavgifterna varierar med antal gånger och innehåll.

Medlemskap

För att få gå kurs krävs medlemskap. Medlemsavgiften kan betalas samtidigt med kursen.

Vill du veta mer om medlemskap och avgifter så hittar du det här>

Kursinfo

Markera den kurs som du är intresserad av, fyll i din e-postadress och ditt namn. Är du intresserad av fler kurser gör du en ny anmälan. Du får ett mail som du måste bekräfta. Ser du inget titta i din spammapp. När en kurs blir aktuell får du e-post med länk så du kan se om kursen passar dig och anmäla dig. Klicka i rutan under ditt namn för att godkänna prenumerationen.
Antispam
Vi har lagt in spamskydd. Fyll i bokstäverna.