Aktuella kurser

Nya kurser presenteras på den här sidan vartefter de blir planerade.
Samtliga kurser anordnas i samarbete med Studiefrämjandet.
Tänk på att våra kurser blir snabbt fulltecknade, vänta inte med att anmäla dig!

För att gå på en valpkurs krävs

• Vi kräver att hundarna är grundvaccinerade mot valpsjuka, parvovirus och smittsam leverinflammation (HCC, hepatit) vid 7 veckor.
  • Vid 12 veckors ålder (3mån.) ska de ha en påfyllnadsdos. Bör kombineras med vaccination mot kennelhosta (parainfluensa)
  • Vi kräver att hundarna skall vara chippade. Vaccinationsintyg skall visas på svenska.
  • Valparna får inte vara yngre än 3 månader (12 veckor) innan de börjar på valpkurs.

OBS! När du anmäler dig till kurs så får du svar både direkt på skärmen och e-posten. Har du inte fått det så har du inte fyllt i formuläret rätt/fullständigt kolla också spamfiltret. Då måste du göra om anmälan om du inte fått något svar! Viktigt att din e-postadress är rätt ifylld!

Kursinnehåll>>

Hundungdom

Är du mellan 6 och 25 år så har vi rabatterade kurspriser för alla med hundungdomsmedlemskap? Vi har 50% rabatt på kurspriset, gäller inte medlemsavgift eller hallhyra utan endast kursavgiften..

Valpkurs

Årets sista kurs blir en valpkurs med start den 23 oktober kl 14:00-16:15,
totalt 6 gånger.
Max 8 deltagare.
Valparna ska vara minst 12 vecka gamla vid kursstart och fullvaccinerade.
Instruktör: Lena Mårtensson
Pris: 900 kr plus ev. medlemsavgift

Anmälningsformulär>>

Unghundskurs

Max 12 st deltagare
Start den 11 oktober kl 10:00-12:15
Totalt 6 gånger
Lämplig för hundar från 6 månader och uppåt
Instruktör: Emelie Knast och Malin Rosén
Pris: 1000kr

Viktig info! Kursen bedrivs utomhus och vi följer FHM rekommendationer, vid dåligt väder fikar vi i klubbstugan.

Anmälningsformulär>>

Övriga kurser

OBS! Det går bara att anmäla sig till de kurser som är utlagda här. Vi kan inte ta emot förhandsanmälan till kurser som inte är annonserade, använd kursbevakningen.
Vartefter nya kurser startar kommer de ut här ovan. De flesta kurserna börjar på våren och hösten.
Har du frågor om kurser skicka in din fråga till Hundägarutbildningsgruppen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kursbevakning

Vill du ha reda på när en kurs startar? Vi bevakar och skickar dig e-post när en kurs kommer ut på denna sida.

OBS! Enbart bevakning ingen anmälan. Om kursen finns här ovan anmäl dig där. Till kurserna ovan har det redan gått ut mail till de som anmält sig till kursbevakning. Du behöver inte anmäla dig på bägge ställena.

Intressebevakning övriga kurser hittar du uppe till höger.

Kursavgifter

Kursavgifterna varierar med antal gånger och innehåll.

Medlemskap

För att få gå kurs krävs medlemskap. Medlemsavgiften kan betalas samtidigt med kursen.

Vill du veta mer om medlemskap och avgifter så hittar du det här>

Kursinfo

Markera den kurs som du är intresserad av, fyll i din e-postadress och ditt namn. Är du intresserad av fler kurser gör du en ny anmälan. Du får ett mail som du måste bekräfta. Ser du inget titta i din spammapp. När en kurs blir aktuell får du e-post med länk så du kan se om kursen passar dig och anmäla dig. Klicka i rutan under ditt namn för att godkänna prenumerationen.
Antispam
Vi har lagt in spamskydd. Fyll i bokstäverna.