specialsök

Introduktionskurs till Specialsök

Inga förkunskaper behövs, alla är välkomna.

Vi startar med att lär in "doften" som hunden ska leta efter.

Belöningsteknik: Vi tittar på vad som är bra belöning för min hund? Hur belönar jag på bästa sätt. Olika belönings tekniker.

Sökteknik: Vad ska man tänka på, vad är viktigt? Vittringsvägar. Hur påverkar vädret doften? Blåst, varmt, kallt, regn, m.m.

Vi kommer prova urvalsbanor, göra line upps, söka inomhus, söka utomhus osv.

Vi kommer också  prata om likheter/olikheter med Nosework. Det ena utesluter inte det andra, det finns många likheter.

Kurstillfällena kommer att anpassas efter kunskaps nivån i gruppen och hur långt vi hinner.

Detta är en introduktionskurs till fortsatt Specialsökarbete.Medtag "bra belöning" till första kurstillfället ex gott godis, rolig leksak eller vad din hund verkligen tycker om.

Kursinfo

Markera den kurs som du är intresserad av, fyll i din e-postadress och ditt namn. Är du intresserad av fler kurser gör du en ny anmälan. Du får ett mail som du måste bekräfta. Ser du inget titta i din spammapp. När en kurs blir aktuell får du e-post med länk så du kan se om kursen passar dig och anmäla dig. Klicka i rutan under ditt namn för att godkänna prenumerationen.
Antispam
Vi har lagt in spamskydd. Fyll i bokstäverna.