Träningstävlingar 2016

Brukshundklubbarna Lund, Veberöd, Sjöbo samt Lomma har ett samarbete vad gäller träningstävlingar i lydnad och brukslydnad.

Anmälningsavgiften är 30:-/person och start! Fika finns att köpa i respektive klubbstuga.

OBS! Du får inte anmäla till träningstävling på din egen klubb - för då skall du ställa upp som funktionär.

Du anmäler via mail, som ska innehålla följande information:
- Förarens namn, klubbtillhörighet och telefonnummer
- Hundens namn och ras
- Klass (om det gäller elitklass, ange om det är lydnad eller bruks!)

DatumKlubbAnmäl senastAnmäl till

Kursinfo

Markera den kurs som du är intresserad av, fyll i din e-postadress och ditt namn. Är du intresserad av fler kurser gör du en ny anmälan. Du får ett mail som du måste bekräfta. Ser du inget titta i din spammapp. När en kurs blir aktuell får du e-post med länk så du kan se om kursen passar dig och anmäla dig. Klicka i rutan under ditt namn för att godkänna prenumerationen.
Antispam
Vi har lagt in spamskydd. Fyll i bokstäverna.