Medlemsmöte

Den 21 oktober 2019 kl. 19.00 håller klubben medlemsmöte. Efter mötet får vi besök av Joakim och Sanna som visar och berättar om bruksgrenen skydd. Se bifogat program och dagordning för mer information.

Dagordning>>

Program>>

HEDERSMEDLEM I Sjöbo BK

Årsmötet beslutar om att utse medlem i klubben till hedersmedlem (enligt stadgan kallad hedersledamot, vilket är en medlemskategori och en titel) efter enhälligt förslag från styrelsen. Förslag till hedersmedlem ska lämnas till styrelsen för beredning senast den 20 oktober. Hedersmedlemskap jämställs med ordinarie medlemskap. Klubben står för medlemsavgiften (förbundsavgiften och klubbavgiften i Sjöbo BK) fr o m hedersmedlemmens eget betalda medlemskap löper ut.

Person som på ett förtjänstfullt sätt främjat klubbens syfte kan komma i fråga för hedersmedlemskap. Härvid avses extra ordinära insatser under lång tid för klubben.

Förslag med motivering mailas till sekreteraren eller läggs i kuvert med mottagare sekreteraren i vita brevlådan utanför kontoret senast den 20 oktober. Eventuellt/eventuella hedersmedlemskap tilldelas sedan vid årsmötet följande år.