COVID-19

Den 8 januari antog riksdagen den tillfälliga pandemilagen som ska hindra smittspridningen av covid-19 mer effektivt.

Följande gäller för vår klubbstuga i Anklam enl. beslut i styrelsen;

Max antal personer som får vistas i klubbstugan är 6 personer

Avstånd mellan personer inne i klubbstugan skall vara minst 2 meter

Hundars mentalitet

Är du intresserad av hundars mentalitet? Vill du lära dig mer och bli en av oss?

Vi är ett härligt gäng som arrangerar klubbens MH (mentalbeskrivningar), men vi behöver bli fler!

Vi är ett glatt gäng som har nära till skratt och alla har ett mycket stort intresse för mentalitet. Vi diskuterar gärna det vi sett och älskar att prata om vad och varför de olika sakerna vi sett under dagen har skett. Det är oerhört givande att se en massa olika hundar när de gör MH, man lär sig en massa om hundars beteende och att ”läsa” hundar, ju fler MH man är med på desto större blir ens kunskapsbank.

För att bli figurant kräv det att man går M1 och M2 utbildningarna. (M1= 1 dags utbildning och M2= 2dagars utbildning) Låter detta intressant? Vill du veta mer? Tveka inte att höra av dig med frågor eller intresseanmälan för figurantutbildning!

Utbildningen planeras förhoppningsvis tidigt sommaren eller sensommaren -21, när Covid läget blivit bättre och kommer att hållas på vår egen klubb, Sjöbo BK. Inga förkunskaper krävs.

Vad händer?

25.07 Läger
26.07 Läger
27.07 Läger
28.07 Läger
29.07 Läger
30.07 Läger
31.07 Läger
05.08 Skotträning
09.08 Styrelsemöte
11.08 Allmänlydnadskurs

Specialsöksträningen flyttad till lördagar kl 13.00.

Organiserad Rallyträning är tills vidare inställd.

Skotträningen på torsdagar har sommaruppehåll och börjar igen den 5 augusti.