COVID-19

Den 8 januari antog riksdagen den tillfälliga pandemilagen som ska hindra smittspridningen av covid-19 mer effektivt.

Följande gäller för vår klubbstuga i Anklam enl. beslut i styrelsen;

Max antal personer som får vistas i klubbstugan är 6 personer

Avstånd mellan personer inne i klubbstugan skall vara minst 2 meter

3-dagars ungdomsläger i agility

Den 28-30 juni har vi ett kort ungdomsläger med inriktning på agility.

Under lägret kommer vi träna på grunderna inom agility och även allmänlydnad så som exempelvis inkallning.

Träningen kommer hållas i inhägnat område.

Du som är mellan 10-25 år gammal och har egen hund är välkommen att anmäla dig till lägret, du behöver inte vara medlem i Sjöbo Brukshundklubb.

Tiden är förlagd under förmiddagen mellan 10-13, för den som inte har möjlighet att få skjuts eller har egen bil kan ta REGIONBUSS 5 från SJÖBO BUSSTATION till ANKLAM. Bussen tar cirka 9 minuter sedan en promenad till klubben via vår grusväg, ca 500 m. Det går även buss från Tomelilla.

Du kan enkelt kolla tidtabellen på skanetrafiken.se.

Vi ser gärna att du som anmäler dig och din hund har erfarenhet av att belöna din hund med godis/mat eller leksak. Det innebär att hunden ska förstå exempelvis inkallning, lyssna på sitt namn och tycka det är kul att hitta på roliga saker.

Max 6 deltagare + 6 reservplatser

Instruktör: Victoria Westesson, Malin Rosén

Pris: 300kr

Anmälningsformulär>>

Vad händer?

25.07 Läger
26.07 Läger
27.07 Läger
28.07 Läger
29.07 Läger
30.07 Läger
31.07 Läger
05.08 Skotträning
09.08 Styrelsemöte
11.08 Allmänlydnadskurs

Specialsöksträningen flyttad till lördagar kl 13.00.

Organiserad Rallyträning är tills vidare inställd.

Skotträningen på torsdagar har sommaruppehåll och börjar igen den 5 augusti.