Sjöbo Brukshundklubb

För dig och din hund

Hur anmäler jag mig till kurs?

För kurser görs anmälan när en kurs läggs ut under ”Aktuella kurser”. De läggs ut och affischeras i Klubbstugan varefter kurserna blir planerade. Kursen och anmälningsformuläret finns ute tills den blir fullbokad. Kommer det in fler anmälningar än vi har plats till så tar vi dem i turordning. Efter att kursen är fullbokad får du reda på om du kom med eller inte. En inbjudan med alla detaljer kring kursen som starttid och vad du behöver ha med dig kommer i god tid före kursstart.
OBS! Vi tar inte emot förhandsanmälningar till kurser! Endast de kurser som finns ute på sidan Aktuella kurser går att anmäla sig till. Vill du ha reda på när kurser startar så anmäl dig till kursbevakning här till höger.

Vilka kurser startar?

Varje vår och höst samlas instruktörerna för planering av terminens kurser. Det hela är en ideell verksamhet och antal kurser likasom typ är helt beroende på hur många instruktörer vi har tillgång till vid kursstart. Därför är det inte säkert att alla kurstyper kommer att anordnas just denna säsong.

Kursbevakning

Vill du vara säker på att inte missa när en kurs ska starta så har vi för din skull en bevakning. Om du fyller i bevakningsformuläret skickar vi dig en e-post när en kurs kommer ut på vår webbplats. Bevakningsformuläret hittar du uppe till höger. Men titta först på sidan med Aktuella kurser ifall din kurs finns uppsatt, i så fall anmäler du dig direkt där.

Samtliga kurser på Sjöbo Bk anordnas i samarbete med

 

Kursinfo

Markera den kurs som du är intresserad av, fyll i din e-postadress och ditt namn. Är du intresserad av fler kurser gör du en ny anmälan. Du får ett mail som du måste bekräfta. Ser du inget titta i din spammapp. När en kurs blir aktuell får du e-post med länk så du kan se om kursen passar dig och anmäla dig. Klicka i rutan under ditt namn för att godkänna prenumerationen.
Antispam
Vi har lagt in spamskydd. Fyll i bokstäverna.

 
© Copyright Sjöbo Brukshundklubb

Tomelillavägen 436-29, Anklam, 275 92 Sjöbo, Bg 5289-7899, Swish 1234122719


För kontakt hänvisas till styrelsen eller gruppledarna