Aktuella kurser

Nya kurser presenteras på den här sidan vartefter de blir planerade.
Samtliga kurser anordnas i samarbete med Studiefrämjandet.
Tänk på att våra kurser blir snabbt fulltecknade, vänta inte med att anmäla dig!

För att gå på en valpkurs krävs

• Vi kräver att hundarna är grundvaccinerade mot valpsjuka, parvovirus och smittsam leverinflammation (HCC, hepatit) vid 7 veckor.
  • Vid 12 veckors ålder (3mån.) ska de ha en påfyllnadsdos. Bör kombineras med vaccination mot kennelhosta (parainfluensa)
  • Vi kräver att hundarna skall vara chippade. Vaccinationsintyg skall visas på svenska.
  • Valparna får inte vara yngre än 3 månader (12 veckor) innan de börjar på valpkurs.

OBS! När du anmäler dig till kurs så får du svar både direkt på skärmen och e-posten. Har du inte fått det så har du inte fyllt i formuläret rätt/fullständigt kolla också spamfiltret. Då måste du göra om anmälan om du inte fått något svar! Viktigt att din e-postadress är rätt ifylld!

Kursinnehåll>>

Hundungdom

Är du mellan 6 och 25 år så har vi rabatterade kurspriser för alla med hundungdomsmedlemskap? Vi har 50% rabatt på kurspriset, gäller inte medlemsavgift eller hallhyra utan endast kursavgiften..

Klicker- och aktiveringskurs

Startdatum: 29 juni kl 18:00
Tid: 18:00-20:15
Antal tillfällen: 4
Instruktör: Emelie Knast
Hjälpinstruktör: Taina Andersson
Pris: 800kr
Max 8 deltagare
Krav: Alla hundar är välkomna, gamla som unga, din hund måste dock vara fullvaccinerad och vara minst 12 veckor.

Anmälningsaformulär>>

Valpkurs

Max 8 st
6 gånger med start den 29 juni
Kl 18:00-20:15
Instruktör: Malin Rosén
Pris: 900 kr

Anmälningsaformulär>>

Agility - Blåbärskurs

Max 8 st
6 gånger med start den 2 juli
Därfefter 9/7, 16/7, 23/7, 6/8 och sista tillfället blir en blåbärstävling i augusti (datum ej satt än)
Kl:08:30-10:30

Instruktör: Victoria Westesson och Victoria Salomonsson

Pris:1200kr / hundungdom 600kr

Anmälningsformulär>>

Mål: Ekipaget ska kunna starta på en blåbärstävling, med tunnlar i olika längd och hopphinder, när kursen är slut.

Förkunskaper:
*Hunden ska gå att ha lös och komma på inkallning.
*Hunden ska kunna springa genom tunnlar och hoppa flera hopphinder i följd, efter förarens anvisning.
*Både du och din hund bör tycka att agility är kul!

Viktigt!
*Din hund måste hinna fylla 15 månader före Blåbärstävlingen!”

Rallylydnadskurs

Max 5 st
6 gånger med start den 2 augusti
Kl 18:00-19:30

Instruktör: Katarina Kronström

Pris: 1200kr
Anmälningsformulär>>

OBS! Det går bara att anmäla sig till de kurser som är utlagda här. Vi kan inte ta emot förhandsanmälan till kurser som inte är annonserade, använd kursbevakningen.
Vartefter nya kurser startar kommer de ut här ovan. De flesta kurserna börjar på våren och hösten.

Kursbevakning

Vill du ha reda på när en kurs startar? Vi bevakar och skickar dig e-post när en kurs kommer ut på denna sida.

OBS! Enbart bevakning ingen anmälan. Om kursen finns här ovan anmäl dig där. Till kurserna ovan har det redan gått ut mail till de som anmält sig till kursbevakning. Du behöver inte anmäla dig på bägge ställena.

Intressebevakning övriga kurser hittar du uppe till höger.

Kursavgifter

Kursavgifterna varierar med antal gånger och innehåll.

Medlemskap

För att få gå kurs krävs medlemskap. Om du inte är medlem i Sjöbo Bk så så anmäler du dig som medlem på https://brukshundklubben.membersite.se/.

Vill du veta mer om medlemskap och avgifter så hittar du det här>

Kursinfo

Markera den kurs som du är intresserad av, fyll i din e-postadress och ditt namn. Är du intresserad av fler kurser gör du en ny anmälan. Du får ett mail som du måste bekräfta. Ser du inget titta i din spammapp. När en kurs blir aktuell får du e-post med länk så du kan se om kursen passar dig och anmäla dig. Klicka i rutan under ditt namn för att godkänna prenumerationen.
Antispam
Vi har lagt in spamskydd. Fyll i bokstäverna.