test kurser

Aktuella kurser

Nya kurser presenteras på den här sidan vartefter de blir planerade.
Samtliga kurser anordnas i samarbete med Studiefrämjandet.
Tänk på att våra kurser blir snabbt fulltecknade, vänta inte med att anmäla dig!

För att gå på en valpkurs krävs

• Vi kräver att hundarna är grundvaccinerade mot valpsjuka, parvovirus och smittsam leverinflammation (HCC, hepatit) vid 7 veckor.
  • Vid 12 veckors ålder (3mån.) ska de ha en påfyllnadsdos. Bör kombineras med vaccination mot kennelhosta (parainfluensa)
  • Vi kräver att hundarna skall vara chippade. Vaccinationsintyg skall visas på svenska.
  • Valparna får inte vara yngre än 3 månader (12 veckor) innan de börjar på valpkurs.

OBS! När du anmäler dig till kurs så får du svar både direkt på skärmen och e-posten. Har du inte fått det så har du inte fyllt i formuläret rätt/fullständigt kolla också spamfiltret. Då måste du göra om anmälan om du inte fått något svar! Viktigt att din e-postadress är rätt ifylld!

Kursinnehåll>>

Hundungdom

Är du mellan 6 och 25 år så har vi rabatterade kurspriser för alla med hundungdomsmedlemskap? Vi har 50% rabatt på kurspriset, gäller inte medlemsavgift eller hallhyra utan endast kursavgiften..

Ny kurs